Pjotr is een unieke hiphop-artiest die met een positieve boodschap een brede doelgroep aanspreekt. Middels zijn rake teksten, krachtige stemgeluid en lekkere ritmes weet hij elk publiek geboeid te houden.

Begin 2018 presenteerde Pjotr zijn eerste officiële single ‘Bloed Op De Tape.’ De track werd gelijk opgenomen in de Fresh Flows playlist van Spotify en zorgde voor een deelname aan FunX Talent. Met een verpletterende live-show in de Melkweg wist Pjotr Most Wanted 2018 te winnen, hiermee voegt hij zich bij een rijtje deelnemers waaronder Ali B, Lange Frans en The Partysquad.

In 2019 stond hij met zijn single `Zonneschijn’ in de Spotify Viral Top 50 van Nederland en de hit scoort momenteel bijna vier miljoen streams. Zijn single `Tot Ik Instort´ laat met een krachtig geluid een andere kant van zijn muziek horen. Kortom, een innoverende actieve act die verhalenderwijs het publiek weet te pakken.

Pjotr draait nu al enige tijd mee in de muziekindustrie en kan al heel wat mooie momenten en prestatie opnoemen. Zo heeft Pjotr eind 2019 zijn platendeal getekend bij Lieve Jongens Music en stond hij in het voorprogramma van de 24/7 tour van Snelle. Na zijn eerste hit ‘Zonneschijn’ kwam begin 2020 de opvolger ‘Kameleon’ uit. Dit bleef niet onopgemerkt en er volgden al snel optreden bij bij Zappkids, Radio 538 en SlamFM.

Liever samen verliezen dan alleen winnen, succes is een illusie of toch niet? Pjotr ’s volgende hit ‘Verliezen Met Julie’ haalde na een dag al een ton streams en de teller staat nu over de vier miljoen. Even leek alles stil te staan in de muziekindustrie maar Pjotr heeft zich niet laten afremmen door het coronavirus. Elke week rapt Pjotr een weekoverzicht bij Igmar op Radio 538 in de rubriek ‘Rap je ’t al gehoord?!’

Pjotr heeft een jaar hard gewerkt en in de zomer van 2020 kwam het project: ‘Kleine Wereld’ uit. Een persoonlijke muzikale boodschap die Pjotr’ s wereldbeeld vertelt. Bij dit project kwam ook Pjotr’s eerste 101Barz sessie uit. Deze werd ontzettend goed ontvangen en stond direct in trending nummer 4 op YouTube.

2021 sloot Pjotr knallend af met de release van zijn mixtape ‘Kofferbak’, waarmee hij een stempel op de scène drukte. Pjotrs liefde voor HipHop vormt de rode draad op dit twintig tracks tellende project: geen commerciële concessies, maar gewoon de hardste tunes voor zijn fans. Op de mixtape staan samenwerkingen met Obey, Eves Laurent, Leafs, Wally A$M en Jozo en de plaat kreeg support van alle grote Urban blogs en het NRC. Gelijktijdig verscheen zijn tweede 101Barz Sessie online, die in de Trending Lijst van YouTube belandde en was hij te horen in de Woordenschat Podcast. Pjotr heeft een bijzonder verhaal te vertellen en neemt de luisteraar mee in zijn wereld, eerlijk en puur!
In 2022 Pjotr druk bezig met nieuwe muziek te maken. De weekoverzichten worden vervolgt bij SLAM FM om de week op donderdag in de ochtendshow!

Naast artiest is Pjotr ook, spreker, acteur, stemacteur, model, presentator en schrijver. Contact over deze zaken kan worden opgenomen via de contactpagina. Pjotr boeken voor een optreden kan door te mailen naar info@atbookings.com.

Meer informatie over Pjotr?