OVER ONS

In 2019 werd Desta-Management opgericht door Andu Vollema. Desta-Management is oorspronkelijk opgericht onder de naam ‘Desta-Tourmanagement’ vorig jaar. Het toenmalige Desta-Tourmanagement werd opgericht om Pjotr intensieve en persoonlijke begeleiding te geven tijdens de 24/7 tour van Snelle. Voortvloeiend uit het tourmanagement is Desta-Management ontstaan.

Desta-Management is ontstaan uit een vriendschap tussen Andu en Pjotr. Van eenmalig mee naar een show tot fulltime management. Desta-Management is een onafhankelijk management bureau waar jong talent begeleid wordt naar succes in zijn of haar carrière.

Desta-Management gaat en staat voor eerlijk en transparant zaken doen in de muziek business waarbij de missie en visie van de artiest leidend is. Desta-Management wil zoveel mogelijk taken van de artiest uit handen nemen. Op die manier kan de artiest zich zoveel mogelijk focussen op nieuwe muziek.

Door kleinschalig te blijven wil Desta-Management zich richten op persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. De basis voor een samenwerking met Desta-Management is wederzijds geloof in de visie en vertrouwen in het kunnen. Hierbij maakt Desta-Management geen onderscheid in opkomende artiesten of artiesten met al een repertoire.

Meer informatie over ons?