ARTIST MANAGEMENT, MUZIEKINDUSTRIE & CREATIVITEIT MANAGEMENT

Sinds het ontstaan van Desta-Management en nu is er veel gebeurd. Door alles wat we hebben gedaan en meegemaakt, zijn wij erg gegroeid. Het is nu de tijd is om de ervaringen die wij hebben geleerd te delen met anderen.

Wij geloven dat wat wij geleerd hebben anderen kan helpen waar zij staan en waar zij naartoe willen. Ook andersom is het voor ons inspirerend en opbouwend om mensen te ontmoeten en verhalen aan te horen.

Dit heeft ons doen besluiten om de ervaringen van afgelopen jaren te bundelen in een masterclass van een ca. drie kwartier tot een uur. In deze masterclass komen persoonlijke ervaringen, gebeurtenissen, fouten en successen aan bod.

Alle relevante vragen die men kan verzinnen over het zijn van een manager met een eigen bureau in de muziekindustrie komen voorbij. Kortom een uitdagende en interactieve masterclass waar eerlijkheid, realiteit en persoonlijke ervaringen centraal staat.

Masterclass management | Desta Management
Pjotr en Andu Masterclass | Desta Management

De doelgroep is erg breed maar wij richten ons in eerste instantie op studenten van voortgezet of beroepsonderwijs. Specifieke opleidingen die aansluiting hebben met ons zijn:

  • Media & Entertainment Management
  • Creative Business
  • Herman Brood Academie

 

Binnen deze opleidingen willen wij onze masterclass geven in de vorm van een interactief gastcollege. Echter is het ook mogelijk om de masterclass te geven aan bijvoorbeeld een techniek gerelateerde opleiding in een themaweek waar het draait om persoonlijk leiderschap. De masterclass komt ook op basisscholen met een paar kleine aanpassingen goed uit de verf.

Masterclass management | Desta Management

Naast scholen richten wij ons ook op bedrijven die het interessant vinden om ons verhaal te horen. De masterclass is ontzettend breed. Naast het ‘algemene verhaal’ over wie wij zijn, wat wij doe, wat wij geleerd hebben en wat wij anderen kunnen leren, zijn er nog veel meer mogelijkheden.

Ook met managers en medewerkers van marketingbureaus willen wij de dialoog aangaan over, hoe kunnen wilde, creatieve ideeën omgezet worden in realistische en haalbare projecten? Dit is iets waar wij als artist management bureau dagelijks mee te maken hebben. Daarnaast kunnen onderstaande vragen en onderwerpen ook behandeld worden.

  • Niets is te gek, is dat eigenlijk wel echt zo?
  • Waarom altijd het budget als uitgangspunt?
  • Moet iets altijd maximale winst opleveren?

 

Kortom in overleg met de boekende partij is alles mogelijk als er een link gelegd kan worden met een onderdeel uit het artist management.

Waar wij een mijn masterclass geven dat maakt niet veel uit, in overleg met de boekende partij kan dit geregeld worden. Direct geïnteresseerd en enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op via de contactpagina voor meer informatie.

Andu en Pjotr Masterclass | Desta Management

Meer informatie over onze masterclass?